Nyheder

Discount Broadway-Shows

Der er altid et kapløb for billetter til populære Broadway-shows. For dem, der er i området Broadway, er billetter normalt tilgængelige ved skranken af teatret viser showet, eller officielle box office. Selvom generelt billetter kan havde når nogen ankommer i person til at købe en, kan dette være risikabelt, især for populære shows. Når showet er populære forudbestilling er en mulighed, men normalt er det dyrt. Der er, dog, forskellige måder at få de bedste tilbud på billetter til Broadway viser.

For prisbevidste er den bedste deal at stå i de lange linjer på rød og hvid TKTS boder. Disse boder er nemme at finde i South Street Sea Port (199 Water Street) og centrum af Times Square (47th street på Broadway). TKTS drives af en ikke-rentable organisation, teater Udviklingsfond, hvis formål er at gøre billige teaterbilletter tilgængelige for den almindelige theater elsker. De generelt sub charge $3 per billet og accepterer kun kontanter. Den vigtigste ubehageligt faktor er at skulle stå i lange køer i timevis.

For personer for hvem tiden ikke er en betingelse, er vælger at være en frivillig usher den bedste måde at komme til at se en vis helt gratis. Man har blot skal på theater hvor showet er iscenesat, omkring 1-2 timer tidligt, at modtage instruktioner. Scalpers er en ulovlig og risikabel måde at få billetter, og er bedst undgås. En anden mulighed, især for dem, er ikke tæt på Broadway, at vælge online booking, eller som ansøger om medlemskab til en Broadway klub. Man kan håbe at få rabatterede priser, lejlighedsvis gratis foræring og tegnede billetter.

Nogle online muligheder kan være en smule dyrere, men de er sikre og deres kontakter sikre at man får billetter til de mest populære shows, og premium siddepladser. Stand by-billetter er generelt gives væk til billige priser i sidste øjeblik. Dog skal man finde ud af på forhånd hvis teatret tilbyder sådanne billetter til en bestemt Vis bliver iscenesat.

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *