Nyheder

En Sudoku en dag øvelser hjernen

Negative spørgsmål som regel er forbundet med afhængighed. Stofmisbrug, overdrevent drikkeri, og endda for meget gambling er alle negative aktiviteter, der er stærkt vanedannende. Men hvis der er en slags afhængighed, der er faktisk gavnligt for voksne og børn ens, det ville være en afhængighed af sudoku-opgaver. Forskere rang løse sudoku puslespil dagligt blandt de top ti ikke-traditionelle og alternative måder at øger hjernens magt. Andre hjernen øge moves omfatter høj-protein kost, lytter til klassisk musik, og masser af resten. Disse er enkle, men er lidt svært at følge på grund af budget begrænsninger, personlige præferencer og livsstil. Det er fordel sudoku spil holder over andre hjerne boostere. De er tilgængelige fra aviser, bøger og selv på internettet. De er også brugbar mellem pauser eller på nogen fritid. Så hver gang nogen tugter dig for at gøre sudoku igen, bedes forklare og håber, at de afhenter vanen også.

Selvom sudoku-opgaver ikke er matematiske problemer, løse gåder kræver det mest grundlæggende værktøj for matematik og videnskab: logik. Da gåderne indebærer brug af logik, fornuft og koncentration, sætte hjernen ud af døs af gør rutine, dagligdags opgaver. Med andre ord får din hjerne faktisk en pause og en god work-out. Undersøgelser viser at flere hjernen bruger sine evner, jo bedre det virker. Hjerner, der får mere motion er fast besluttet på at være mere aktive, og dens celler er sundere. Forskerne knytte selv sudoku hjerne øvelser til motion. De understrege, ligesom motion holder muskeltab i skak, sudoku motion holder hjerneceller fra at dø og tilskynder også til bedre hjernefunktion. Uddannelse er vigtig, men faktisk viser undersøgelser, at studerende, der gøre mental træning som sudoku har højere IQs end studerende, der ikke gør. Dette viser kun, at doser af sudoku er mere end blot måder at fordrive tiden. De rent faktisk hjælper med at forbedre din evne til at forstå mere komplekse ideer.

Ian Robertson, en neurolog, lettet en forskning blandt ældre med den forudsætning, at faldt mentale evner er ikke uundgåelig med den rigtige stimulering. Forskningen omfattede to grupper af ældre mennesker: den første gruppe løst sudoku puslespil som led i deres rutine, mens andet ikke. Efter et stykke tid, blev deres IQ niveauer testet og sammenlignet med deres testresultater før forsøget. Gruppen sudoku-løser fandtes at har øget deres mentale evner af en betydelig procentdel, mens anden gruppen viste ingen ændring. Dr. Robertson citeret en lignende forskning hvori 3.000 mennesker i alderen 65-94, blev fundet at have øget deres mentale kapaciteter og alder af så meget som 14 år, netop af ti sessioner af hjernen styrke øvelse som sudoku.

Andre eksperter er enige om med disse resultater, at sige at løse udfordrende sind spil som sudoku puslespil hæmme eller forhindre udviklingen af Alzheimers sygdom og hukommelsestab. Sundhedsmæssige tendenser viser også, at voksne med krævende, og intellektuelt udfordrende job drage fordel af bedre mental funktion, når de bliver ældre. Sudoku funktioner ligesom disse job fordi det kræver hjerne anstrengelser.

Som det er, anbefaler eksperter voksne at opmuntre børn til at løse gåder som sudoku at starte mentale forbedring tidligere i livet. Sudoku øvelser er faktisk vedtaget af nogle skoler at stimulere tænkning og fremme bedre akademiske præstationer af studerende. Så i stedet for at lade børnene se TV eller læse tegneserier, hånd dem sudoku-opgaver. Så kan både du og dine børn forsvare din kærlighed til sudoku til disse fattige sjæle, der ikke forstår den skønhed, glæde og fordelene ved løse det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *