lån

Gør dit liv nemmere med et whiteboard

Når du hører om whiteboards for første gang, tænker du sikkert, at det er noget, der hører til undervisningslokaler, store kontorfællesskaber og redaktioner. Men sandheden er, at whiteboards efterhånden fås i så mange forskellige størrelser, at du som privatperson sagtens kan finde noget, der passer til dig og dit behov. Whiteboards er en perfekt løsning for dig, der elsker at skrible noter og gode idéer ned løbende. Men i stedet for at have dem på 100 forskellige små post-its kan du samle dem på et whiteboard. Generelt giver sådan en tavle dig et perfekt overblik over aftaler, møder, idéer, koncepter og projekter – hvad end du er selvstændig, leder eller lønarbejder. Det kan dog være en dyr udgift for dig. Du kan finde finansiering hos vores-lån.

 

Mange forskellige tavler

Du finder i dag et stort udvalg af whiteboards hos dine nærmeste forhandlere:

  • Forskellige størrelser. Du kan få både store og små whiteboards alt efter, hvilket behov du har. Hvis du er indehaver dit eget kontorlokale – enten derhjemme eller i din virksomhed – kan du med fordel have plads til et stort og rummeligt whiteboard. Har du derimod brug for en lille tavle, som du kan have hjemme i køkkenet – fx til madplan, kan du også sagtens finde dem i de helt små størrelser.
  • Forskellige rammer. Du kan få rammer i alu eller forskelligt træ, hvis du går efter et mere naturligt look.
  • Mobile stativer. Du kan få whiteboards med mobile stativer, der gør det muligt for dig at trille dem rundt i lokalet fx under møder eller større oplæg.
  • Whiteboards med låger og lås. Er du begrænset på pladsmangel, kan du få whiteboards med låger, så du kan få optimalt skriveplads.

 

Hold din tavle ren

Din tavle bliver hurtigt beskidt i takt med, at du bruger den. Med nedenstående simple tips kan du holde din tavle ren og forlænge dens levetid:

  • Brug mikrofiberklude. Når du hvisker din tavle ren efter at have skrevet på den, er det bedst at bruge denne type klud, da den med sin negative ladning suger støv, blæk og skidt til sig. Du får derfor et blændende resultat i modsætning til, hvis du bruger en almindelig tavlehvisker, der oftest blot tværer blækket ud og efterlader en grå, smudset overflade.
  • Tilsæt blot lidt vand, hvis pletterne fra tusserne ikke vil komme af.
  • Whiteboard-rengøringsmidler kan anvendes til de meget indtørrede, hårdføre pletter.