Nyheder

Reklame på tv

Reklamer for produkter, organisationer og tjenester er generelt blev sendt på tv. Dette gøres ved at købe slots på airtime fra en bestemt tv-kanal. Prisen afhænger af populariteten af den engelske kanal, tid kommercielt er luftes, antallet af seere og længden af kommercielt. Markedsføring en kommercielle lokale kanaler er mere overkommelig end på nationale kanal hvor koster næsten det dobbelte.

Når du tænker på anbringelse en kommerciel på tv anbefales det, at du først forstå, hvad publikum skal nås. Forskellige målgrupper har forskellige smag, hvilket kan afgøres ved deres valg af tv-show som celebrity taler, tegnefilm, sport, virkelighed, nyheder, film, sæber, prime time osv. Prime time er normalt fra 6 til 7 pm og er den dyreste slot. Efter det er nyheder tid ved middagstid eller 10-11 pm slots, som har vist sig for at være de mest effektive slottider til en kommerciel succes. Mere overkommelig er 12-4 pm sæbe tid. Altid tjekke med salgsrepræsentant for priserne. Når reklame på nationalt plan, tjek et reklamebureau, der normalt arbejder på grundlag af provision. Det anbefales stærkt at forhandle under et omvalg af reklamen og bo væk fra betaler det komplet.

Sammenlign priser på forskellige netværk og forskellige programmer, før du placerer en annonce. En anden penge at spare trick er at købe en tredive sekunder slot og luft reklamer af ti til femten sekunder af længde, én efter den anden. Dette øger muligheden for target seere ser kommercielt uden omkostninger til omvalg. Men dette er risikabelt som pres til at formidle vigtige oplysninger i en kort periode af tid stiger. Så reklamer ikke burde være så korte, at den egentlige besked ikke kunne leveres korrekt til publikum. Normalt kan en påmindelse kommercielle være af kortere varighed.

Se ud for de mennesker, der ønsker at købe et slot, der allerede er blevet købt. Dette kan være meget vanskelig, da det vil være mere som et bud, som de vil være klar til at betale et større beløb til endog dobbelt, fordi de har hårdt brug for en slot. Dette sker normalt i feriesæsonen, som kommer i sidste kvartal af år omkring New Years Eve, Thanksgiving ferie og juleferien. Bedste tid på året at købe slots for kommerciel er den første og andet kvartal af regnskabsåret. Prisen er normalt kan forhandles i løbet af første kvartal, som de sælgere give rabatter til annoncører, der har bruge en masse penge reklame i feriesæsonen og forsøger at tilbagesøge det.

Hvis planlægning til at betale for reklamer reklamer for hele året Tjek de rabatter, der tilbydes for reklamer rundt om året. Normalt tilbydes en fem procent rabat når du tilmelder en seks-måneders periode og ti procent, når du tilmelder en tolv-måneders periode. Men skal du huske at tjekke præcis når reklamer der luftes, fordi disse rabatter udbydes normalt at aflede folk fra dette punkt og reklamer er luftet under ulige timer og heller ikke i feriesæsonen.

Det allerførste kommercielle at gå på luft var Bulova Watch Company på WNBC, USA på 1 juli 1941. Og lige siden da der har været nogen stop og nu reklamer sælge noget, man nogensinde kan forestille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *