Nyheder

Tre faktorer at overveje, når flasken mærkning

Hvis du planlægger at sælge din egen flaske varer til detailhandlere, skal du lære lidt om de ins og outs af flaske mærkning. Der er et par ting, du skal være på udkig efter når finde en printer til at håndtere din mærkning behov. Overvej disse tre vigtige aspekter af flaske mærkning:

Først, sørge for din labeler kan producere etiketter, som er udtoning resistente. Dine flasker etiketter vil blive udsat for lys i længere tid, og deres tiltrækningskraft for forbrugerne vil, i høj grad blive dikteret af etiketter med Plas. Flaske mærkning eksperter bør kunne give dig med etiketter, der vil se nye for hele produktets holdbarhed.

Andet, Husk at din flaske varer vil blive udsat for omstændigheder, der er en smule anderledes end dem, der opleves af andre etiketter. Som sådan, skal du finde etiketter, der er resistente over for dramatiske temperatur skifter, vand og endda ingredienser af dit produkt. Det kræver både en kvalitet overflade og et passende klæbemiddel.

For det tredje bør flaske mærkning funktionen let overskuelig stregkoder. Dårlig stregkoder er en hovedpine for forhandlere og kunder. De formindske effektiviteten og kan resultere i færre efterfølgende ordrer. Sørg for, at stregkoderne på etiketterne Skan nemt.

Flaske mærkning kræver tænkning om nogle faktorer, der ikke ofte kommer i andre mærkning diskussioner. Ved at være bevidst om dit behov for overskuelig, stærk og lysægte etiketter, vil du kunne gøre bedre flaske mærkning beslutninger. De rigtige etiketter kan gøre en enorm forskel i salgstal. Må ikke overse dette kritiske aspekt af produktet og dets markedsføring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *